Публикувано в Препоръки

Дългите тъмни дни настъпват!

Нали не сте си помислили, че Сиела e единственото издателство, което прави големи намаления по някакъв специален повод? Студио Арт Лайн ощастливяват всички, които могат да отидат до книжарницата им на ул. Г.С. Раковски с -35% на всичко в Artline store на 17-и, 18-и и 19-и ноември 2017 година.

Ето какво ви препоръчвам аз:

Пленително епично сказание за амбиция, безвластие и абсолютна власт, разположено на фона на мащабното средновековно платно на Англия от ХII в. – това е историческият шедьовър на Кен Фолет.

„На орлови криле“ е завладяващ разказ за невероятна спасителна операция, проведена от полковник от Зелените барети и група корпоративни мениджъри, които трябва набързо да се превърнат в смъртоносен боен отряд. В тази изключителна история Кен Фолет вплита тайно проникване на много опасна територия, драматично нахлуване в затвор и мъчително бягство през цялата страна чак до турската граница, но най-смайващ е фактът, че всичко това се е случило в действителност.

5

Започва нов епичен трилър…

Авторът на бестселър поредицата „Скълдъгъри Плезънт“ се завръща отново с история за момиче, бягащо от всичко, което обича… и от чудовищата, които я очакват.

 

 

 

Това е господин Брандън Сандерсън! Има ли нужда от допълнително представяне?

mrSebastian_soft_cover.indd

 

 

Това е завладяваща, нежна история, която съчетава в едно трагична тайна, мистериозна среща с дявола и очарователно семейство от циркови чудаци, които разказват необикновените приключения на своя приятел Хенри Уокър, Негъра Магьосник.

 

 

Добре дошли в Деми-монд

Най-новото във виртуалната реалност – военна опитна площадка и ярък, симулиран свят на жестокост и хаос, управляван от психопати, безумци и фанатици.
Ако умреш там, умираш и в Реалния свят…

 

12

 

Някъде из пренаселеното небе екипажът на кораб за създаване на космически тунели скача от планета на планета на път към най-значимия пробив на живота си. В мащаба на Вселената човечеството е незначителен вид, а един раздрънкан строителен кораб е едва петънце на звездната карта, но всички пътешествия оставят своя белег и дори най-обикновените хора имат истории, които си струва да споделят.

 

 

 

ДВА ПЪТИ НОСИТЕЛ НА МЕДАЛА КАРНЕГИ

„Обикновено книгите се описват като „разтърсващи“, но, докато четях тази, се оказа от малкото, които ме карат да възкликна силно
„О! Боже! Мой!“ по много и различни поводи… Просто я прочети.“ – Джон Грийн

Надявам се да съм била полезна за попълването на празните местенца в библиотеките ви! 😀

Реклами

Автор:

Читател с разнообразни вкусове и склонност да "преяжда" с книги.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s